Werkbaarheidsfonds
04-11-2019 - 03-03-2020
Corbie Hotel Mol, Corbiestraat 64, 2400 Mol
Voor huishoudhulp(en) van 45+
In het kader van het Werkbaarheidsfonds organiseert Vorm DC binnenkort een nieuwe opleiding “Coach 45+” voor uw huishoudhulp(en) van 45+.
Brugge: Opleiding "Tips and tricks: hoe zorgt u voor gemotiveerde huishoudhulpen?"
21-11-2019
Brugge
Gratis opleiding voor consulenten en bedrijfsleiders in het kader van het Werkbaarheidsfonds
Streeft u als consulent dagelijks naar gemotiveerde huishoudhulpen en tevreden klanten? Heeft u nood aan extra tips om te zorgen dat huishoudhulpen zich goed voelen in uw bedrijf? Toverformules bestaan hiervoor jammer genoeg niet. Als consulent heeft u wel een belangrijke rol om huishoudhulpen (en klanten) te ondersteunen en goed te laten voelen. Tijdens deze korte en interactieve opleiding staat u als consulent stil bij uw eigen motivatiebronnen en leert u hoe u dit kan gebruiken om uw huishoudhulpen te motiveren en te coachen. Na afloop gaat u naar huis met veel tips over hoe u en uw huishoudhulp gemotiveerder aan de slag kunnen. Dit helpt om absenteïsme tegen te gaan en meer betrokken huishoudhulpen te krijgen. Samen werkt u aan meer werkbaar werk!
Brugge: Opleiding "Hoe zorgt u voor het psychosociaal welzijn van uw huishoudhulpen?"
25-11-2019
Brugge
Gratis opleiding voor consulenten en bedrijfsleiders in het kader van het Werkbaarheidsfonds
Zijn er in uw organisatie al werknemers langdurig uitgevallen uit ten gevolge van stress, burn-out, ziekte, conflicten, enz? De studie “Werkbaar en wendbaar werk in de de dienstenchequesector” (Idea Consult, mei 2018) toont aan dat ook de dienstenchequesector kampt met uitdagingen rond welzijn en de haalbaarheid van de job als huishoudhulp. Huishoudhulpen kampen met specifieke problemen zoals vele verplaatsingen, klanten die te veeleisend zijn, fysieke klachten, enz. Hoe kunt u daar als consulent, personeelsverantwoordelijke of organisatie best met omgaan? Heeft u daar sowieso impact op? Wat doet u best wel en wat best niet? Met die vragen gaat u in deze korte en interactieve opleiding aan de slag.

Schrijf in op onze nieuwsbrief